Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brev fra Pastor Caetano – oktober 2006

Brev fra Caetano den 31. oktober 2006

Mine kjære i Kristus
Jeg hilser dere i navnet til vår Frelser Jesus Kristus!


Rapport om virksomheten.
Jeg takker dere dypt for de 150.000 francs dere har sendt til oss til innkjøp av litteratur.
Av de har jeg brukt 50.000 til kjøp av av bøker til søndagsskolearbeidet og 100.000 til innkjøp av bibler og bøker med illustrasjoner til evangelisering. Brødre, vi er meget takknemlig til dere, for denne litteraturen er med på å fullføre det vi har satt oss fore når det gjelder evangelisering, undervisning og rent bibelstudium.

Når det gjelder byggingen av den nye kirken, så er den innstilt for øyeblikket, fordi mange av de unge har tatt ferie for a hjelpe sine foreldre med arbeidet ute på åkrene, og vi regner med å gjenoppta arbeidet i løpet av den tredje uken i november.

Dette fra deres broder,
Caetano Quetuque


Henry Pedersen har vært misjonær på Madagaskar og i Senegal.
I Senegal var Caetano Quetuque medarbeider med Henry Pedersen. Henry Pedersen bor nå bor i Vikedal og formidler kontakten med og oversetter Caetanos brever.

Henry Pedersen skriver:
Jeg hadde en lang samtale med Caetano for et par dager siden, og han synes å være i fin form, både fysisk og ellers.
Når han forteller om arbeidet, kan man merke en spesiell glød i stemmen, den jeg kjenner igjen fra vi var sammen i Senegal
En bedre representant til dette spesielle pionerarbeidet i Guinea-Bissau enn Caetano, kan jeg vanskelig tenke meg.
Han er fin også på den måten at han bruker penger når det er nødvendig. Det er det ikke alle afrikanere som gjør.
Han forteller meg at han kvier seg hver gang han er nødt til å be om økonomisk hjelp. Jeg kjenner ham på dette felt, og det vekker tillit.
Han forteller at arbeidet går greit på alle måter. Han føler ikke at det går for sent. Det er viktig å ikke gå foran Vår Herre, sier han,
men la Ham bestemme tempoet. Alt krever tid til modning, også dette som har med menighetsvekst å gjøre.
I den sammenheng ber han meg minne om at dere ber for ham og arbeidet. Han ser frem til å få besøk fra noen av dere som støtter ham.
Det er en velsignelse å få være med og fremme Guds Rike på denne måten, sammen med Caetano og alle andre som er med og forkynner evangeliet. Vi er privilegerte på den måten.

Leave a comment